Vormings- en bezinningsaanbod

 

Hof Zevenbergen biedt kansen tot vorming en levensverdieping aan mensen van alle leeftijden. Inspiratie bij de keuze van de aangeboden initiatieven is de spiritualiteit van de Menswording voor mensen van vandaag.

Vaste aandachtspunten zijn Bijbel, stilte en inkeer, zen, mens-zijn vandaag, dialoog tussen levensbeschouwingen, mystieke bronnen. 

Download hier de nieuwe brochure.

lezenaar met gele doekwandelschoenenvolk 

NIEUW!

Aanbod op maat

Wil je voor je vereniging, vriendengroep, schoolgroep, parochie een dag van bezinning en verdieping opzetten? Misschien kunnen wij je helpen met één van onderstaande programma’s. Deze activiteiten behoren tot onze eigen werking, maar je kan ze ook exclusief voor je groep aanvragen in het mooie kader van Hof Zevenbergen op een dag die voor jullie het best past.

‘Proeven van stilte’
In deze jachtige tijd doet het goed de kracht van de stilte te herontdekken. Wij bieden je een gevarieerd programma aan met geleide meditatie, wandelmeditatie, stiltemeditatie, klankschalenmeditatie, relaxatie. Er is ook de mogelijkheid tot uitwisselen van indrukken en/of tot persoonlijk gesprek. Begeleiding: Julia Melis-Vos.

Bezinningsdag in advent/vasten
Op een creatieve, eigentijdse manier staan we stil bij het geheim van de menswording resp. de weg doorheen lijden naar opstanding. Bijbelteksten, liederen, stilte, gebed en een meditatieve wandeling zetten ons op weg. Er is ook de mogelijkheid voor persoonlijk gesprek. Begeleiding: Chris Smits en Annemie Dossche
Voor meer info en concrete afspraken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.